Kategorie

Charakteristické rysy rollkontejnerů

Charakteristické rysy rollkontejnerů

Nutnost provádět pracovní procesy operativně, s minimálními náklady a ve zrychlených podmínkách života je hlavním úkolem naší doby. Jedním ze základních typů produktů pro optimalizaci interních výrobních a externích logistických procesů podniku jsou kontejnery na kolečkách (rollkontejnery).

Pojízdné skládací rollkontejnery, které kombinují množství funkcí, jako je přeprava několika jednotek zboží současně, kompletace objednávek a skladování široké škály produktů, jsou univerzálním řešením pro optimalizaci výrobních procesů za nejlepší cenu.

Naše společnost je jedním z předních výrobců vysoce kvalitních logistických zařízení na trhu. Každý den vylepšujeme a rozšiřujeme náš sortiment s ohledem na potřeby každého klienta. Nabízíme možnost vývoje individuálního designu konstrukce. Společnost poskytuje řešení pro přepravu a skladování jak lehkého, tak těžkého nákladu. Povrchové pokrytí klecových vozíků je zákazníkovi nabízeno s ohledem na konkrétní provozní podmínky: studený nebo žárový zinek, s dodatečným nátěrem nebo lakováním (volitelné).

Сharakteristické vlastnosti některých níže uvedených logistických klecových vozíků:

Rollkontejner GR-PBRollkontejner GR-PB

Jedná se o klecový vozík s plastovou základnou, díky které je rollkontejner lehký a mobilní. Základna se snadno zbavuje nečistot. Skvěle se hodí pro přepravu zboží zabaleného do vratných obalů. Pojízdný skládací kontejner se snadno rozebírá a montuje díky pohodlné konstrukci spojování bočních stěn. Po demontáži kontejneru je možné základny snadno umístit jednu na druhou díky místům, speciálně vylitým v plastu pod kolečky.

Rollkontejnery logistické XLRollkontejner XL

Boční stěny tohoto rollkontejneru jsou umístěny na úzkých stranách. Protože se pohyb pojízdného rollkontejneru provádí hlavně působením síly na stěnu klecového vozíku, je klecový vozík uvnitř vybaven zesilovačem pro zvýšení pevnosti. Kovová základna má velké rázové zatížení. Klecový vozík se snadno rozebírá a montuje díky pohodlné konstrukci spojování bočních stěn. Speciálně vyrobené otvory pro kola umožňují umístit jednu základnu na druhou.

Rollkontejner GRRollkontejner GR

Boční stěny v tomto rollkontejneru jsou umístěny na širokých stranách. Klecový vozík se snadno rozebírá a montuje díky pohodlné konstrukci spojování bočních stěn. Speciálně vyrobené otvory pro kola umožňují umístit jednu základnu na druhou.Celkové rozměry zajišťují vysokou kapacitu ve vozidle, což dovoluje účelnou přepravu velkého množství rollkontejnerů současně.

Rollkontejner GR-SDRollkontejner GR-SD

Rollkontejner je vybaven čtyřmi bočními stěnami a dvojími dvířky, která se otevírají po obou stranách. Pojízdný skládací rollkontejner poskytuje vysokou přepravní kapacitu, kovová základna odolává vysokému rázovému zatížení. Rollkontejner se snadno rozebírá a montuje díky pohodlné konstrukci spojování bočních stěn. Speciálně vyrobené otvory pro kola umožňují umístit jednu základnu na druhou. Konstrukce zajišťuje vysokou kapacitu ve vozidle, což dovoluje účelnou přepravu velkého množství rollkontejnerů současně.

Kvalita výrobků je potvrzena mnohaletou úspěšnou spoluprací s evropskými společnostmi a pozitivním hodnocením našich zákazníků.

Stejně jako technologický pokrok se ve světě nezastaví, tak i my každý den držíme krok s pokrokem a modernizujeme produkci v souladu s aktuálními potřebami.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 hlasy, průměrně: 5,00 z 5)
Loading...

 

Zeptejte se na produkt
×
Poslat
Zanechte zpětnou vazbu
×
Poslat